top of page

Outplacement

Afklaring

- kom godt videre fra dit tidligere job, så du kan fortælle din kommende arbejdsgiver, hvorfor du er på vej videre

 

Find den rette kurs

-hvad vil du? Bliv klar på, hvilken retning din karriere skal udvikle sig i

 

Kompetence afklaring

 – hvad kan du? Hvad vil du bidrage med?

 

Planlægning og strategi

 – søg job effektivt og med gode resultater

 

CV og ansøgning

 – præsentation af din profil, så du kommer til jobsamtale

 

Uopfordret kontakt til virksomhederne

 – hvordan gør du? Og hvordan bruger du dit netværk, f.eks. via LinkedIn

 

Jobsamtalen

 – bliv klædt på, så du kan lande jobbet

 

De første 100 dage

 – sikre dig, at du kommer godt i gang med dit nye arbejde

Med baggrund i elementerne ovenfor fastlægger vi sammen et individuelt, tilpasset forløb og en handlingsplan, der tager hensyn til dine ønsker og behov.

Få et skræddersyet forløb, der er tilpasset dine behov og ønsker, så du målrettet og effektiv kan lande et job, som du vil trives med, og hvor du kan bidrage med netop de kompetencer og egenskaber, som du ønsker at bruge i dit fremtidige arbejdsliv.

 

Forløbet vil være en vekselvirkning mellem rådgivning og vejledning i de værktøjer og metoder som der skal til for at lande et job, kombineret med coaching, som gør, at du bliver afklaret og målrettet, og får gjort det der skal til.

Et outplacementforløb hos mig, betyder at du får en personlig træner til din jobsøgning. En der kan støtte dig i det daglige arbejde som jobsøgning er, holde dig på sporet så du bevarer motivationen, og sikre at du lander et job, der giver mening for dig.

Vi arbejder med følgende områder, alt efter dine behov:

Glitters

"Jeg deltog i Johanne Louise Rosenquists 4 x coachforløb (Jobmind) og kan kun anbefale Johannes kompetente og konstruktive måde at angribe arbejdsmarkedet på i relation til ledighed. Johanne formår at vende tingene på hovedet, hun formår at få én ud over rampen, og hun formår at få én til at turde. 1 måned efter Johannes forløb fik jeg job, efter næsten 2 års ledighed".

Anne Nielsen

bottom of page